5.3.2014

Kaukolaukausin!

Kuten monesta monesta edellisestä postauksesta tiedättekin, olen yhteistyössä MyTrendyPhonen kanssa. Päädyin yks päivä selailelmaan sivut läpikotaisin, ja löysin kuin löysinkin 'kansioiden kätköistä' monen monta tosi ihanaa kuorta! Ja kaiken lisäksi löysin kameratarvikkeita ja silmään osui iki-ihana, kauan haaveiltu kaukolaukaisin! (klick!) Sain valita sivuilta vielä yhden tuotteen, ja päädyin tähän. Hintaa kaukolaukaisimella on vaivaiset 11,80€. Halvalla saa, ja kannatan mytrendyphonelta tilaamista koska palvelu on nopeaa (vain kaksi päivää!) ja toimituskuluja ei muistaakseni ole. Tuo seikka kannattaa tarkistaa sivuilta.


Ainoana huonona puolena laukaisimessa on, että se on johdollinen ja se johto on tosi lyhyt. Yritäppä ottaa siinnä nyt vaikka kokovartalokuvia. Tietääkseni 1100D-kameroihin ei edes ole saatavilla langatonta kaukolaukaisinta, vai onko jollain sellainen? Muuten en ole siitä vikoja tai huonoja puolia ainakaan tähän mennessä löytänyt. Tässä yksi kuva minkä olen tuolla ottanut.


 Ärsyttää, kun tuo kuva meni yhtäkkiä ruskeaksi. :o

Lainaus sivuilta:

"MyTrendyPhone.fi myy laadukkaita tarvikkeita matkapuhelimille, iPodeille ja muille MP3-soittimille, digitaalikameroille ja videokameroille, PC- ja kannettaville tietokoneille sekä Bluetooth-laitteille. Laaja tuotevalikoimamme kattaa yli 65 000 erilaista tarviketta, joten meillä on erittäin vahva asema mobiilimarkkinoilla. MyTrendyPhonella on nykyisin tuotevarastot seuraavissa maissa: Iso-Britannia, Tanska, Norja, Ruotsi, Saksa, Hollanti, Espanja ja Ranska."

Tarvikkeiden lisäksi yritys myy mm. kameroita, puhelimia jne.

Lisäksi mytrendyphone lupaa
100 % turvallinen verkkosivusto 
2 vuoden takuu kaikille tuotteille
Nopea 2-3 päivän toimitusaika
Yli 3 000 000 tyytyväistä asiakasta
14 päivän rahat takaisin -takuu 
30 päivän vaihtotakuu 
100 % hintatakuu

Täytyy myöntää että olen tosi tosi tyytyväinen asiakaspalveluun. Minun yhteistyöjuttuja hoitaja Chloe on ainakin tosi huippu! :-)  Kiitos siitä!

3 kommenttia:

  1. Mulla ainaki on 1100D langaton kaukolaukaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua alko kans kiinnostaa, että mistä ihmeestä oot sen löytäny? <: Kaipilisin langatonta kans! Tosin ei tuo langallinenkaan tuolla hinnalla kuulosta pahalta!:D

      Poista
    2. Joo, olisi kiinnostava tietää mistä se on :) Hinta ei tosiaankaan ole paha, mutta johto turhan lyhyt :(

      Poista