30.12.2013

Uusi blogi ja pilkkikauden avajaiset


Pilkkikausi avattu! Vettä on jään päällä mutta jäätä itteään reilusti puoli metriä. Kaloja ei tosin tullu..
Tein toisen blogin, koska on helpompi alottaa alusta noiden kuvasäätelyiden takia. Ne jotka seuraa minua facebookissa, on varmasti jo saanu tietää jonkinlaisesta muutoksesta! Jos et ole vielä tykännyt facebook-sivustani, tee se tästä! Uuteen blogiin pääset tästä, mutta ulkoasun muokkaukset yms ei oo vielä täysin valmiit. Jos tämä nyt onnistuu, niin alan luultavasti kirjoittamaan sinne. Toivottavasti te ihanat 52 lukijaa siirrytte sinne myös, koska te annatte mulle motivaatiota kirjoittaa ja ylipäätänsä pitää blogia yllä. Ei vaadi paljon painaa 'liity lukijaksi' ;)

Minun piti tehdä teille myös 'vuosi 2013'-postaus, mutta juuri viime viikolla me siirrettiin kaikki kuvat kovalevylle tukkimasta koko tietokonetta. Ja-arvatkaa vaan- tietenkin muistin sen viime tingassa, ja en nyt saa niitä kuvia sieltä koska en löydä myöskään koko laitteen virtajohtoa. Ehkä sitten ensi vuoden ensimmäisessä postauksessa. Mutta uskokaa pois-minuakin harmittaa!

Voitte muuten seurata minua myös instagramissa, ja taisin mainita tästä myös edellisessä postauksessa.Haluaisin tehdä teille postauksen myös instagramin kuvista, mutta niitä on niin vähän ettei varmaankaan kannata vielä. Ehkä joskus!


Noh, muistakaa käyä liittymässä uuteen blogiini! Tätä blogia tulee kieltämättä ikävä :(

:llä Sisko


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti