21.12.2013

KILPAILU!

Tämä kilpailu, joka nyt tulee niin on kaksi kalenteriluukkua (eli 6&7) yhtä aikaa koska minun piti jo eilen julkaista jonkinmoinen luukku mutta meni niin myöhään etten saanut aikaiseksi tehdä tätä. 
Idean kilpailuun antoi minun isosisko, jaaa kilpailun ideahan on siis siinnä että kun en ikinä pääse tästä ikuisuusprojektistani eli haluaisin kivan,pitkäaikasen,samalla yksinkertaisen mutta omalaatuisen bannerin. 
Elikkä te ihanat lukijani saatte suunnitella blogiini bannerin, minun ilokseni ja teidän iloksenne. 

Kilpailussa vain mielukuvitus on rajana! Saa tehdä bannerista ihan minkälaisen tahansa, ihan millä tahansa muokkausohjelmalla, ihan miten vain! Blogissani olevia kuvia saa käyttää. Jos käytät muita kuvia, muistathan tekijänoikeudet! Ainoana ehtona on tietenkin se, että bannerissa lukee blogini nimi, eli SOUNDS OF MUSIC. Bannerin tekijä saa laittaa oman nimensä bannerin alareunaan. Kilpailuun osallistuneen täytyy olla blogini lukija, mutta jos haluat osallistua etkä omista google-tiliä, ilmoitathan siitä kommenttiboxissa!

Tottakai kilpailussa täytyy palkintokin olla. Tällä kertaa arvostelen voittajan blogin erillisessä postauksessa, liityn hänen lukijakseen, kommentoin kyseiseen blogiin sekä sivuni alareunaan pääsee pienimuotoinen mainos blogista viikon ajaksi. :)

Kilpailutyöt lähetetään minulle sähköpostiin: sissi19982012@hotmail.com

Kilpailuaikaa on tämän vuoden loppuun asti. Valitsen itse voittajan. Lisäksi laitan blogin sivupalkkiin äänestyspalkin, jossa lukijat/anonyymit voivat äänestää omasta mielestään parasta banneria. Arvostelen myös jokaisen bannerin ja mainitsen jokaisen tekijän ja hänen mahdollisen bloginsa.



Onnea kisaan!

ps. kyselyiden vastaamisaika on päättynyt. Tuloksista näki, etteivät lukijat pitäneet uudesta ulkoasusta. Nyt teillä on hyvä tilaisuus vaikuttaa blogini ulkoasuun! Lisäksi, jos lukijamääräni yltää 50, saatte Oudot tavat-videon, jota oli haluttu eniten. 
Yksi hämmästyttävä tekijä oli, että useimmat vastanneet lukivat blogiani anonyyminä. Miksette liity lukijoiksi? :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti